در این قسمت از درست کردن انواع ترشی های موسیر در خدمت تان هستیم در ادامه میتوانید با یادگیری تهیه ترشی موسیر درجه یک ، یک محیط گرم را در خانه خود بسازید. ترشی موسیر یکی از ترشی های خوش ذائقه این روزها است .
موسیر خشک: ۱۰۰ گرم
سرکه سفید:۱لیتر
زردچوبه:یک قاشق چایخوری
نمک:به اندازه دلخواه
روش آماده کردن موسیر تازه :
موسیر، دو گونه هست؛ یک نوع آن، دارای طعم تلخ هست و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آنرا پس از پوست کندن و ورقه ورقهکردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار، آب آنرا عوض کنید تا کاملاً تلخیاش گرفته شود.
آنگاه آنرا روی پارچهای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست کردن ترشی میباشد.
روش آماده کردن موسیر خشک:
موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آنرا عوض کنید و پس ازآن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشههای ریز و دورریز آنرا بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچهای پهن کنید تا کمی خشک شود.
روش تهیه ترشی موسیر :
موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید ودرِ آنرا کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.
مضمون برای تهیه ترشی موسیر :
برای آماده کردن ترشی موسیر، می توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک بهرهگیری کرد.
منبع:تالاب
0 دیدگاه