طرز تهیه رشته پلو با خرما
مواد اولیه رشته پلو با خرما :
برنج 500 گرم
رشته پلویی 500 گرم
خرما 250 گرم
کشمش 150 گرم
روغن به میزان لازم
ماهیچه یک عدد
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه رشته پلو با خرما
طرز تهیه رشته پلو با خرما:
* برنج را از شب قبل خیس میکنیم سپس در قابلمهای که آب آن در حال جوشیدن است میریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشتهها را به آن اضافه میکنیم.
* ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت میپزیم.
* در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن میریزیم و سعی میکنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید.
* وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ میکنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم میکنیم.
* در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ مینماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت میدهیم.
* پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین مینماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو میکنیم.
منبع:تالاب
0 دیدگاه