غذای محلی خراسانی ساطری پلو+طرز تهیه

ثریا: طرفداران غذاهای محلی و سنتی با ما در این مطلب از همراه باشید .میخواهیم یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار از غذاهای محلی خراسان را به شما اموزش بدهیم. این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.
غذای محلی خراسانی ساطری پلو+طرز تهیه
به گزارش پایگاه خبری ثریا:

طرفداران غذاهای محلی و سنتی با ما در این مطلب از یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار از غذاهای محلی خراسان با نام ساطری پلو است همراه شوید. این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان با نام ساطری پلو است.

مواد لازم:

دیگران چه می خوانند:

برنج ۳.۵ پیمانه

هویج ۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

کشمش پلویی ۱ پیمانه

زعفران آب کرده ۱ پیمانه

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم. آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.) و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم.


منبع : ایران ناز

غذای محلی خراسانی ساطری پلو+طرز تهیه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟