کباب تابهای در فر یکی از خاصترین و البته لذیذترین غذاهای ایرانیان است. این غذا تقریبا همان کباب تابهای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه میشود. کمتر کسی پیدا میشود که کباب دوست نداشته باشد. کباب کردن گوشت نسبت به دیگر روشهای سرخ کردن گوشت سالمتر است. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که نباید کباب را روی درجه حرارت زیاد تهیه کنید، زیرا ممکن است خواص مفید گوشت را از بین برده و مواد مصرفی تولید کند.
مواد لازم
گوشت چرخ شده کم چربی: ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده: ۳ عدد بزرگ
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
مراحل پخت
گوشت را در ظرف مناسبی ریخته و پیازهای رنده شده را روی آن میریزیم.
نمک و فلفل و جوش شیرین را هم اضافه میکنیم.
سپس خیلی خوب مواد را ورز میدهیم.
حدود یک ساعت در یخچال نگهداری میکنیم.
بعد از یک ساعت تابهای مناسب یا سینی فر را آماده کرده کمی چرب میکنیم.
سپس گوشت آماده شده را از یخچال بیرون آورده و در تابه یا سینی فر پهن میکنیم.
فر را با حرارت ملایم و روی درجه کم روشن میکنیم.
سپس تابهای که گوشت در آن است را داخل فر قرار میدهیم.
وقتی که قسمت زیر کباب طلایی شد (پس از ۱۵ دقیقه چک شود) با کارد آن را برش زده و سپس با کفگیر برشهای کباب را بر میگردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
پس از آنکه کباب کامل پخت آن را از فر در میآوریم.
سپس کمی کره به اندازه یک تکه کوچک سر چنگال میزنیم و بر روی تمام کباب میمالیم و در دیس میگذاریم و اطراف آنها را با سبزی تزئین میکنیم.
منبع: غذالند
0 دیدگاه