کباب کاکوری ، غذایی معروف بوده و نسل بـه نسل منتقل شده اسـت. این غذا، نام خودرا از شهر کاکوری – کـه در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته اسـت و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می شود. همانگونه کـه میدانید غذا های هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم آن گونه اسـت.
مواد لازم برای کاکوری کباب :
طرز تهیه کاکوری کباب :
تمام مواد را بـه جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت بـه ان استراحت بدهید و سپس ان را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.
سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را بـه خوبی ورز بدهید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.
حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را بـه سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل ان بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.
میتوانید ان را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه ی طرف ان بـه صورت یکسان بپزد.
مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی خوشبو درکنار کباب هندی سرو کنید.
طرز تهیه کباب کاکوری
این کباب را با گوشت مرغ هم میتوان درست کرد و از خوردنش لذت برد.
منبع : تالاب
0 دیدگاه