آموزش و طرز تهیه پخت رشته پلو

ثریا: رشته پلو همراه با سبزی پلو و ماهی از غذاهای رایج در شب عید هستند که خانواده های ایرانی آن را می پزند و استفاده می کنند.
آموزش و طرز تهیه پخت رشته پلو
به گزارش پایگاه خبری ثریا:

رشته پلو یکی از غذاهای کامل  است در ادامه با آموزش پخت رشته پلو عالی ویژه مهمانی را دنبال کنید. رشته پلو همراه با سبزی پلو و ماهی از غذاهای رایج در شب عید هستند که خانواده های ایرانی آن را می پزند و استفاده می کنند. این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، به امید اینکه رشته زندگی همیشه در دست‌تان باشد.

 

دیگران چه می خوانند:

رشته پلوبا سویا

مواد لازم برای 6نفر

3 پیمانه برنج

2 پیمانه رشته پلویی

1عدد سیب‌زمینی درشت

1 پیمانه سویا دانه ریز

2 /1 1پیمانه کشمش پلویی

1 پیمانه گردو خرد شده

5 ق س پیاز داغ

2 /1 ق چ زردچوبه

2 /1 ق چ ادویه

2 /1 ق چ دارچین

زعفران دم کرده

به میزان لازم

کمی روغن و نمک لازم

 

طرز تهیه:

1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمک بخیسانید. رشته‌های پلویی را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید .

 

٢. در قابلمه‌ای مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. وقتی دانه برنج آماده و نرم شد رشته‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو جوش برنج را آبکشی کنید.

 

٣. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. کمی آب و روغن روی آن بریزید و دم کنید.

 

٤. کشمش‌ها را شسته و با کمی روغن تفت دهید. مغز گردوها را هم با مقدارخیلی کم روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

 

٥. سویا را خیس کرده و آب آن را کامل بگیرید. بعد با ٢ قاشق پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه، ادویه، دارچین وکمی زعفران را همراه میزان لازم نمک اضافه کنید.

 

٦. سیب‌زمینی را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با قالب به صورت شکوفه‌های کوچک قالب بزنید. بعد از شستن و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌شان خارج شود .

 

٧. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید. نهایتا رشته پلو را در دیس کشیده با پلو زعفرانی، سویای تفت داده شده، کشمش، مغز گردو و شکوفه‌های سیب‌زمینی تزیین کنید.

 

منبع : تالاب

آموزش و طرز تهیه پخت رشته پلو

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟