مارال فرجاد بازیگر ایرانی، زادهٔ ۱۶ مرداد ۱۳۶۱ است. مارال فرجاد در تهران متولد شده است. مارال فرجاد دختر جلیل فرجاد و خواهر مونا فرجاد بازیگر ایرانی میباشد. مارال فرجاد فارغالتحصیل رشته عکاسی است. مارال فرجاد فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۴ با فیلم شام عروسی آغاز کرد.
زندگی شخصی
خانواده
مارال فرجاد بازیگر 38 ساله کشورمان در یک خانواده هنری زاده شده است.ماارال فرزند ارشد خانواده است و تنها یک خواهر به نام مونا دارد که دوسال از او کوچک تر است و او نیز در عرصه بازیگری فعال است.در واقع حضور جلیل فرجاد در سینما باعث شد تا سایر اعضای خانوادهاش هم وارد این حرفه شوند.این خانواده از هنرمندان ترک زبان کشور و اهل مرند هستند.
دوستی با پدر مادر
خواهران فرجاد از رابطه صیمیمی شان با پدر مادر گفتند: با پدر و مادرمان دوستیم و رابطه بسیار خوبی باهاشون داریم.وقتی کم سن و سال بودیم پدرم همیشه به ما می گفت : اگر بدترین کار دنیا را هم کردید از ما پنهان نکنید و بدانید حتی اگر دعوای تان کنیم در نهایت شما را حمایت خواهیم کرد.
همیشه با آنها راحت بودیم و هرگز اجازه ندادند ترسی وارد قلب و ذهن ما شود، شاید همین صحبت های پدرم باعث شده که من و خواهرم همیشه با پدر و مادرمان صادق باشیم و آنها را مانند دوست، کنارمان داشته باشیم و حرف های مان را صادقانه با آنها مطرح کنیم.
تحصیلات
مارال فارغ التحصیل لیسانس رشته عکاسی است.
ازدواج
مارال فرجاد چهار سال است با شخصی بنام امین ازدواج کرده و متاهل می باشد اما اطلاعات دقیقی از همسر ایشان منتشر نشده است.
شغل دوم
من توانستم آتلیه بزنم، در ایران برای بازیگران داشتن ۲ شغل خیلی خوب است ولی خیلی سخت است، کار ما خیلی پراکنده است و امکان دارد چند ماه بیکار باشیم، اما وقتی سر کار می رویم ۵ تا ۶ ماه درگیر بازی هستیم و حتی در این تایم، زمانی برای استراحت، خانواده و شغل دوم نداریم.
آشپزی و خانه داری
مارال بـه گفته خودش چندان با کار در خانه و آشپزی کاری ندارد. او می گوید: غذای رستوران را دوست دارم اما در خانه، نه خیلی دوست دارم غذا درست کنم و نه خیلی اهل تنوع غذایی هستم. مـن اصلا در خانه غذا درست نمیکنم. بلد هستم اما بـه خودم میگویم وقتی یک بازیگر کارهای بـه آن سختی را انجام میدهد خب غذا پختن برایش کاری ندارد. اما تنبلیام می آید.
البته اگر غذا درست کنم همه ی میگویند شاهکار اسـت. اینجوری نیستم کـه بگویم خیلی زن خانه داری هستم، خانه داری نمیکنم، اتفاقا خیلی هم شلخته ام. تنبلی ام بر میگردد بـه اینکـه چون دائم سر کار هستم و خانه نیستم، بعد از یک مدت همه ی چیز یادم میرود. پس ترجیح میدهم غذا از بیرون بگیرم.
اوقات فراغت
تئاتر می بینم، فیلم می بینم، اسکواش بازی می کنم، ورزش می کنم، سینما میروم و با دوستانم معاشرت می کنم، بدلیل اینکه کارهایم اخیرا زیاد شده و همین باعث شده مدتی کمتر با خانواده وقت بگذرانم.
مطالعه
بجز نمایش و رمان، بیشتر کتاب های روان شناسی می خوانم.
روابط خواهرانه
از نظر مارال فرجاد بهترین دوستش خواهرش مونا اسـت و هیچ کس در زندگی نمی تواند جای مونا را برای او بگیرد: خواهرم همکار و دوست مـن اسـت. او یار روزهای سخت مـن اسـت، با اینکـه مـن ازدواج کردم و همسرم هم مرد بسیار خوبی اسـت و رابطه بسیار خوبی با او دارم اما مونا همان گونه بزرگ ترین یاور مـن اسـت. مـن و مونا گاهی دعوا باهم می کنیم اما هیچوقت قهر نمیکنیم.
کارتون مورد علاقه
به شدت به سمنو علاقه دارم.به نظرم خیلی خاصیت دارد و اینکه از کودکی طعم خاص و عجیب آن را خیلی دوست داشتم و همیشه در حال ناخنکزدن بودم! البته خودم تابهحال هیچ وقت سمنو درست نکرده بودم.
اینستاگرام
مارال فرجاد بیش از نیم میلیون دنبال کننده دراین شبکه اجتماعی دارد و تا کنون بیش از هزار پست به اشتراک گزاشته است..
آدرس صفحه اینستاگرام: maralfarjad@
شروع فعالیت
ورود به دنیای بازیگری
مارال فرجاد به کمک پدرش بازیگری را در سن ۳ سالگی در تله تئاتر تلویزیونی بنام من هستم، اما یک سیاه به کارگردانی اسماعیل شنگه آغاز کرد، بصورت جدی در سال ۱۳۷۰ به همراه پدرش در تئاتری به کارگردانی مجید جعفری به ایفای نقش پرداخت.
اولین تجربه سینمایی
فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگر از سال ۱۳۸۴ با فیلم شام عروسی آغاز کرد.
اولین تجربه تلوزیونی
در تلویزیون نیز با سریال تا صبح (مستانه) در سال ۱۳۸۵ بطور رسمی واردقاب تصویر شد.
سریال کوچه آقاقیا
مارال فرجاد درباره راهنمایی پدرش در ابتدای حضور در عرصه بازیگر تصریح کرد : سال ۷۹ یا ۸۰ کوچه اقاقیا را به من و مونا پیشنهاد دادند که ما به خاطر اینکه صرفا به عنوان بازیگر طنز تنها شناخته نشویم نپذیرفتیم !
سینمایی
خوب، بد، جلف ۲:ارتش سری (۱۳۹۸)
ماهور (۱۳۹۶)
جاودانگی (۱۳۹۴)
ربوده شده (۱۳۹۴)
دوشیزه باران (۱۳۸۶)
اوهام (۱۳۸۶)
پسران آجری (۱۳۸۵)
شام عروسی (۱۳۸۴)
مجموعه تلویزیونی
۱۳۷۷ کت جادویی
۱۳۸۰ حجر بن عدی
۱۳۸۴ روح مهربان
۱۳۸۴ راه شب
۱۳۸۵ گلریزان
۱۳۸۵ تا صبح
۱۳۸۶ حلقه سبز
۱۳۸۶ دریا در غربت
۱۳۸۶ زمین آسمانی
۱۳۸۷ عملیات ۱۲۵ (سری اول)
۱۳۹۲ همه بچههای ما
۱۳۹۳ رخصت
۱۳۹۴ خاتون
۱۳۹۴ ساعت صفر
پخش در شب های قدر
۱۳۹۷ رهایم نکن
۱۳۹۷ برادر جان
۱۳۹۷ ستاره های حیران
١٣٩٨ خوابزده سیروس مقدم
فیلم ویدیوئی
اوهام (کاظم معصومی) (۱۳۸۶)
لیموترش (جواد رضویان (۱۳۸۹)
گنجشک و قناری (رحیم بهبودی) (۱۳۹۰)
زبرجد (مجتبی اسدی) (۱۳۹۲)
آقای عزیز (حسن حج گزار (۱۳۹۲)
شهر در امن و امان است (کمال مقدم) (۱۳۹۳)
پشت درهای بسته (مسعود رشیدی) (۱۳۹۳)
الیما (مهدی ابوالحسنی) (۱۳۹۴)
شام ایرانی (سعید ابوطالب) (فروردین ۱۳۹۹)
جوایز و افتخارات
جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره عشق در کشور آمریکا برای فیلم جاودانگی به کارگردانی مهدی فردقادری (سال ۱۳۹۷)
0 دیدگاه