همایش فرصتی " در دل بحرانها " برگزار می شود

ثریا: مدیر فناوری های نوین مالی و فرصتهای سرمایه گذاری کشور گفت: همایش بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان «فرصتی در دل بحران‌ها» ۱۲ دیماه سالجاری در یزد برگزار می شود.
همایش فرصتی " در دل بحرانها " برگزار می شود
به گزارش ثریا: دکتر عباس جم زر روز چهارشنبه در نشست خبری همایش و در جمع خبرنگاران افزود: این همایش با حضور خانواده معظم شهدا، مسئولان استان یزد و کشوری از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷ روز یکشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ در محل  سالن پردیس تربیت معلم شهید پاکنژاد یزد برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: این همایش به مناسبت سالروز سفر مقام معظم رهبری در دوازدهم دیماه سال ۸۶ و سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برپا می شود.

 دبیر همایش فرصتی در دل بحران ها با گرامیداشت یاد و خاطر شهید سلیمانی افزود: سردار دلها در سخنان خود بارها به این نکته اشاره کردند که  "فرصتی که در بحران ها هست در خود فرصت ها نیست ، اما شرط آن این است که: نترسید ،نترسیم و نترسانیم" که این سخن بسیار ارزشمند و گهربار است، ما از عدم خود باوری و نداشتن اعتماد به نفس و عدم مسئولیت پذیری در چند سال گذشته ضربه های بسیاری خورده ایم بنابراین باید با استفاده علم و دانش، ظرفیتهای ملی، سرمایه انسانی و بهره بردن از فناوری های روز دنیا از فرصت های نو و طلایی استفاده کنیم.

دیگران چه می خوانند:

دکتر جم رز  با بیان اینکه همزمان با سالروز شهادت این سردار رشید اسلام و پرچمدار علم کربلا از بزرگترین نهالستان باغ زیتون حاج قاسم سلیمانی در یزد رونمایی می شود و افزود: این نهالستان در ۷۰۰ هکتار در کیلومتر جاده یزد تفت واقع شده است.

 مدیر فناوری های نوین مالی و فرصتهای سرمایه گذاری کشور ادامه داد: هر ایرانی می تواند ، در  این نهالستان به یاد شهدای انقلاب اسلامی و مدافعان حرم نهال زیتون غرس کنند و هر نهال هم دارای شناسنامه بین المللی در بستر فناوری بلاکچین است.

وی به موضوع سرمایه گذاری جمعی در این نهالستان اشاره کرد و گفت: نهالستان یاد شده  در مجموع الگویی برای استفاده از فناوری های نوین مالی است و افراد با کاشت حتی یک نهال به یاد والدین یا به نام فرزندان خود و یا رویدادهای خاص می توانند در توسعه این نهالستان مشارکت کنند یعنی سرمایه گذاری در کاشت یک نهال زیتون و هزینه نگهداری آن که تا ثمر بخشی آن مبلغ ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنند و به مدت ۲۰ سال از ثمربخشی آن استفاده کنند است و سالانه با تضمین بیمه از منافع هر درخت زیتون که حدودا ۲۰ کیلوگرم ثمر می دهد، بهره مند شوند.

دکتر جم رز افزود: این درختان قابلیت انتقال و واگذاری دارند و علاوه بر آن تحت پوشش بیمه هم قرار می گیرند و مردم می توانند با تضمین بیمه در این زمینه مشارکت و سرمایه گذاری کنند.

وی تصریح  کرد: در روش کاشت متراکم زیتون روغنی در هر هکتار یک هزار و ۲۵۰ اصله نهال کاشته می شود و در مرحله نخست برای کاشت یک میلیون اصله نهال زیتون در ۷۰۰ هکتار زمین برنامه ریزی شده است و سرمایه گذاری برای ۵۰۰ هکتار توسط مؤسسه فناوری هوشمند شبکه زر تأمین و ۲۰۰ هکتار هم قابل سرمایه گذاری توسط علاقه مندان است.

وی خاطرنشان کرد: به ازای هر ۷ اصله نهال زیتون، یک واحد رمزدارایی زر هوشمند با پشتوانه بیمه زندگی رمزپایه به متقاضیان ارائه می گردد که قابلیت انتقال و تبادل در شبکه های بلاکچین ملی و بین المللی را داراست و این اقدام می تواند به عنوان الگویی موفق برای مشارکت و تأمین سرمایه جمعی در توسعه پروژه های ملی و زیرساختهای استان یزد با بهره گیری از فناوری های نوین مالی در کشور باشد.

منبع: شمانیوز
 

 

 


 

همایش فرصتی " در دل بحرانها " برگزار می شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟