رافع افزود:صادرات فرش در مطلوب ترین شرایط حدود 500 میلیون دلار را به خود اختصاص داده است، این در حالی است که اشتغالزایی مستقیم در این حوزه برابر با 2 میلیون نفر است و در شرایط کلی به واسطه فعالیت در این صنعت به طور مستقیم و غیرمستقیم برای 8 میلیون نفر اشتغالزایی می شود.
رییس مرکز ملی فرش ایران یادآور شد: عدم اشتغالزایی برای افراد جامعه بی تردید با افزایش نارضایتی، مشکلات اقتصادی و امنیتی و غیره همراه است، بر همین اساس مرکز ملی فرش ایران یکی از اهداف بزرگ خود را تداوم شغلی و کارآفرینی تعریف کرده است.
وی با اشاره به پیشبرد 12 برنامه کلان در قالب 40 پروژه تا پایان سال 1400 در مرکز ملی فرش ایران، افزود: در برخی از این پروژه ها توفیقات قابل ملاحظه ای حاصل شد اما پیشبرد بخشی از پروژه ها به دلایل مختلف از جمله شیوع ویروس کرونا و محدودیت های قانونی و نیز تغییرات مکرر در وزارت صمت آنطور که باید رضایت بخش نبود.
رافع گفت: 18 پست مرکز ملی فرش ایران طی سالیان گذشته متصدی و کارشناس لازم را نداشت اما به دنبال برگزاری آموزش های لازم با همکاری معاونت منابع انسانی مجموعه این پست ها با بهره مندی از پرسنل مرکز تکمیل و تقویت شد.
رییس مرکز ملی فرش ایران در ادامه به میزان رشد صادرات در شرایط کرونایی و افزایش اعمال تحریم بر صنعت کشور اشاره کرد و بیان داشت: با وجود بحران کرونا و محدودیت هایی چون تحریم ها و شرایط اقتصادی کشور، اتفاق های بسیار خوشایندی در این عرصه رخ داد به طوری که شاهد افزایش میزان تولید، صادرات و کارآفرینی در مرکز ملی فرش ایران شدیم.
وی تصویب مصوبه هیات دولت درخصوص تمدید معافیت مالیاتی صنعت فرش ایرانی را خبر خوش صنعت در روزهای سخت کشور در سال گذشته عنوان کرد و گفت: ماده142 ،قانون مستقیم مالیات را شامل می شود بر اساس مصوبه هیات دولت نیازی به ثبت فعالان این صنعت در سامانه برای معافیت مالیاتی نیست.
رافع در ادامه صحبت های خود تصویب مصوبه حذف مهارت فنی – حرفه ای آزمون قالیبافان در هیات دولت را دیگر اتفاق خوشایند در این صنعت عنوان کرد و افزود: بسیاری ازقالی بافان به خصوص در شهرستان های کشور دارای مهارت لازم در این صنعت هستند اما از تحصیلات تکمیلی برخوردار نیستند با تصویب این مصوبه مشکلات این قشر از فعالان صنعت فرش به خصوص در حوزه مشمولیت بیمه مرتفع شد.
منبع: شمانیوز
0 دیدگاه