1399/04/07 10:57 ب ظ
کد خبر : 330471
آموزش و طرز تهیه خورشت مرغ با سس آلبالو
ثریا: در گزارش زیر طرز تهیه خورش مرغ با سس آلبالو را به شما آموزش می‌دهیم.
به گزارش پایگاه خبری ثریا:

خورشت مرغ با سس آلبالو یکی از آسان‌ترین و راحت‌ترین خورش ها است که شما آن را به راحتی می‌توانید در خانه خود تهیه کنید. این خورشت با کمترین مواد اولیه تهیه می‌شود. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این خورشت مرغ  تنها مرغ و آلبالو است.

 

مواد لازم

آلبالو بدون هسته: ۲۰۰ گرم

سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم

لواشک آلبالو: ۶۰ گرم

شکر: ۴ قاشق سوپخوری

پیاز: ۱ عدد

کره: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

به میزان لازم: نمک

به میزان لازم: زردچوبه

فلفل قرمز:به میزان لازم

خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

مراحل پخت

هسته آلبالو‌ها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس آلبالو‌ها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت ۱۰-۶ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

پیاز داغی را که از قبل تهیه کرده اید به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

۲ الی ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

آلبالو‌های شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کرده و دانه‌های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.

آلبالو‌های تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید کاملا در آب جوش حل شده، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.

سس را به خورش اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه خورش آماده است، آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.

 

منبع: غذالند



 

چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :